Image
Top
Menu
toukokuu 6, 2015

Malmin pyöräkeskuksen viestintää kehitetään opiskelijavoimin

Liikkuvan arjen projektit tehdään lähes aina opiskelijatyönä. Nyt Malmin pyöräkeskuksen viestintää pohtivat opiskelijat Jesse, Taneli ja Natàlia raottavat hieman, mitä kevään mittaan ovat tehneet. Valmis sosiaalisen media strategia esitellään näillä sivuilla myöhemmin keväällä!

Tapahtumajuliste Malmin pyöräkeskukselle / Natàlia Salat Bas

Hei!

Olemme digitaalisen viestinnän 1. vuoden opiskelijat Jesse Ukkonen, Taneli Lahtinen ja vaihto­opiskelija Natàlia Salat Bas ja olemme mukana LADin viimeisimmässä projektissa, suunnittelemassa ­Malmin pyöräkeskuksen lanseerausta. Tehtävämme on luoda keskuksen käyttöön sosiaalisen median strategia, joka sisältää ohjeistusta ja suuntaviivoja esimerkiksi Instagramin ja Facebookin tehokkaaseen hyödyntämiseen sekä tapahtumatarjontaan. Lisäksi työstämme visuaalista materiaalia, kuten julisteita, flyereita ja graafisia ohjeita pyöräkeskuksen ylläpitäjille.

Tutkinto­-ohjelmassamme opitaan toimimaan ammatillisen kentän “syvässä päässä”: teemme aitoja asiakasprojekteja jo opintojemme alkuvaiheessa. Malmin pyöräkeskusta palveleva projektimme on nimenomaan käytännön työtä, johon ei voi valmistautua vain kirjoja pänttäämällä tai luentoja kuuntelemalla. Kohtaamme ensin haasteen ja sen jälkeen etsimme siihen useita ratkaisuja, joista valitsemme sopivimman.

Työssämme on kansainvälinen näkökulma, sillä tiimissämme on mukana visuaalisesti suuntautunut katalonialainen vaihto­-opiskelija Natàlia. Suunnittelemme ja luonnostelemme julisteet yhdessä ja Natàlia työstää niistä loppuversiot. Kommunikointi hoituu englanniksi, vaikka jotkin dokumentit palautetaankin suomenkielisinä.

Kaikessa tekemässämme työssä ajattelemme asiakkaan ja loppukäyttäjän tarpeita ­- miten saamme heidät ymmärtämään toisiaan ja seuraamaan antamiamme suuntaviivoja? Tavoitteenamme on siis saada aikaan käytännönläheinen ja asiakkaalle hyödyllinen työkalu pyöräkeskuksen viestinnän pyörittämiseen.

Submit a Comment

Posted By

Categories

Nyt meneillään