Image
Top
Menu

Nyt meneillään

Pyöräliikenne Helsingissä -näyttely avautui 14.4.2016

Cycling Festival Europe -päivänä avautuvassa Pyöräliikenne Helsingissä -näyttelyssä lanseerataan pyöräliikenteen suunnittelun uusi filosofia alan suunnittelijoille, aktiivipyöräilijöille ja kaikille kaupunkilaisille.

Näyttely tarjoaa tilaisuuden päästä tutustumaan uusiin baanoihin ja polkemaan pyöräreitit simulaattorilla muutamassa minuutissa. Voit myös pelata pyöräliikennepelejä ja testata, … Read More

Pyöräilyinstallaatio keräsi katseita ja kutsuja Nantesissa

Metropolian opiskelijoiden ideoima ja opettajien kanssa yhteistyössä suunnittelema, Helsingin kaupungin tukema pyöräilyinstallaatio edusti Ranskan Nantesissa järjestetyillä Velo-city 2015 -pyöräilymessuilla. “Virtuaalinen pyörämatka Helsingissä” poiki kolmen messupäivän aikana kysymyksiä, ehdotuksia ja ihailevia katseita.

Matkassa oli neljä opiskelijaa, päivystimme ständillä pareittain. Puukaaret erottuivat … Read More

Koe Helsinki Velo-Cityssä!

LAD tuo Helsingin Nantesiin Velo-City vieraiden luo. Metropolian ständillä voi polkea halki keväisen virtuaali-Helsingin. Samalla tutustuu opiskelijoiden ja Helsingin kaupungin vuodesta 2011 jatkuneeseen yhteistyöhön pyöräilyn edistämiseksi. Muotoilu muuttaa kaupunkia!

Messuosaston suunnittelijat

Julia Chen, osaston konsepti- ja toteutussuunnittelu Peppi Kankkunen, osaston … Read More

Malmin pyöräkeskuksen viestintää kehitetään opiskelijavoimin

Liikkuvan arjen projektit tehdään lähes aina opiskelijatyönä. Nyt Malmin pyöräkeskuksen viestintää pohtivat opiskelijat Jesse, Taneli ja Natàlia raottavat hieman, mitä kevään mittaan ovat tehneet. Valmis sosiaalisen media strategia esitellään näillä sivuilla myöhemmin keväällä!

Hei!

Olemme digitaalisen viestinnän 1. vuoden … Read More

Kohti Velo-Cityä!

Täältä tullaan Ranska! Liikkuvan arjen design, Metropolian opiskelijoiden ja Helsingin kaupungin yhteistyö esittäytyvät kansainvälisen Velo-City -konferenssin messualueella 2.-5.6.2015 Nantesissa. Valmistelut ovat loppurutistusta vaille valmiit ja meneillään ovat nyt messuosaston viimeiset viilaukset. Velo-City järjestetään 21. kertaa ja kokoaa yhteen kaupunkisuunnittelijoita, aktiivipyöräilijöita, … Read More

LAD menee Kaupunkisuunnittelumessuille

Liikkuvan arjen design on mukana 13.-18.4.2015 järjestettävillä Kaupunkisuunnittelumessuilla. Luvassa esimakua kesäkuussa kansainvälisessä Velo-City -konferenssissa esiteltävästä installaatiosta. Tule mukaan näyttely- ja infotila Laiturille, löydät meidät Metropolia Ammattikorkeakoulun ständiltä!

Lisätietoa messuista ja ohjelmasta

Read More